Forløb - Sjælskontakt Metoden™

Velkommen til Udvikling af kærlighedsevnen™

Psykospirituelt forløb til ny tids spirituelle kvinde, som ønsker at tage sit liv til næste niveau og udvikle sin evne til selvkærlighed og kærlighed til andre.

Næste forløb opstarter den 15. september 2024.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Udvikling af kærlighedsevnen - Ordre form

Forløb - Sjælskontakt Metoden™

Næste forløb opstarter den 15. september 2024

Her er, hvad du får adgang til i 12 måneder:

Udvikling Af Kærlighedsevnen™
💜 12 ugers online forløb:
Udvikling Af Kærlighedsevnen™
💜 80 online kvindecirkler
💜 2 fysisk kvindecirkel

⚛️ Sjælelig forløbscertifikat

Online kvinde netværk™
💜 Lukket online kvinde netværk - evigt adgang
💜 Fysiske kvindecirkler flere gange årligt

Personlig samtale:
💜 BONUS #1: 1-1 online sjælssamtale
💜 BONUS #2: 1-1 online astrologisk tydning af dit horoskop for at bevidstgøre ressourcer og sjælsformål

2 bonus kurser:
💜 BONUS #3: Kursus: Spis Med Livsglæde Metoden™
💜 BONUS #4: Kursus: Livsglad Barn Metoden™

5 bonus minikurser:
💜 BONUS #5: Minikursus: Skyggearbejde
💜 BONUS #6: Minikursus: De 5 kærlighedssprog
💜 BONUS #7: Minikursus: Autentisk Afgrænsning™
💜 BONUS #8: Minikursus: Magnetic Money Maker Manifestation™
💜 BONUS #9: Minikursus: Magnetisk Livsmanifestation

Total værdi 61.195 kr.
Din investering er kun 14.000 kr.

DKK 11,200
Total due DKK 11,200

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

14 DAGES FULD RETURRET

Ratebetaling
Jeg har en aftale med Lendo, hvor du kan betale i rater over en længere periode:

Klik her for at se dine muligheder for ratebetaling

Udvikling af kærlighedsevnen™

Dit hjerte er din sjæls portal 💜 og hver uge handler om din sjæls-, hjerte- og jordforbindelse med forskellige forkus:

Uge 0 - Velkommen
Ved tilmeldingen får du straks adgang til bonuskurserne og minikurserne.

Uge 1 - Din spirituelle bøns kraft
Bøn er en kraftfuld metode til at løfte din livsenergi. Ved at mestre bøn kan du forbedre dit samspil med englene omkring dig og få større indflydelse på din hverdag. Gennem bevidsthed om hvordan dit ego skaber barrierer for din sjælskontakt, kan du bruge bøn til at omdanne disse hindringer. Når den anvendes optimalt, er bøn måske det mest dybdegående og effektive redskab til rådighed.

Uge 2 - Din yndlings egentilstand - dine følelsers visdom
For at skabe sjælskontakt er et af de første skridt at identificere dine mest behagelige følelser og din optimale indre tilstand. Når du er bevidst om disse, er det afgørende at lære dem indgående at kende, så du kan fremkalde dem efter ønske. Derudover bevidstgøres du om, hvilke daglige rutiner der opbygger gode vaner og fremmer positive følelser for dig, således du er et skridt nærmere at skabe sjælskontakt.

Uge 3 - Dine skygger og projektioner - anerkend lyset og mørket
Nu går vi dybere ind i at undersøge og transformere dit egos forhindringer. Du bliver bevidst om de skygger, dit ego har skabt for at fastholde dig i dine udfordringer, og du lærer at opløse denne modstand for at lette din vej mod sjælskontakt. Du bevidstgøres også om de fysiske stagneringer, dit ego har skabt i din krop, og du får effektive metoder til at skabe forløsning og velvære i både krop og sind.

Uge 4 - Dine aspirerende arketyper - rejsen mod sjælen
I det kollektive ubevidste findes universelle mønstre kaldet arketyper. Disse arketypers indflydelse varierer fra person til person og påvirker både egoets og sjælens energiflow. Vi fokuserer på at bevidstgøre din indre og ydre kritiker samt heale dit indre barn. Der hvor dit indre barn føler sig overset eller kritiseret, trives egoet og hæmmer din sjælskontakt. Du bevidstgøres omkring dine dybe ressourcer, der ellers har ligget hengemt i dit ubevidste. At skabe balance, plads og kærlighed til dit indre barn samt at optimer din bevidsthed omkring dine egne ressourcer, alt det baner vejen til dybere sjælskontakt.

Uge 5 - Dine sanser - dybderne i din bevidsthed
Sanserne er vores biologiske systemer til at opfatte verden. Hver person har ubevidste præferencer for bestemte sanser. Mens vi naturligt fokuserer på sanseoplevelser, kan en bevidst brug af sanserne optimere din rejse mod sjælskontakt. I denne femte uge lærer du at afkode dine sansepræferencer og benytte dine sanser til at fordybe din bevidsthed og styrke din spirituelle udvikling.

Uge 6 - Dine værdier & din livsmission - din essens
Vi fordyber os nu i din sjælskontakt. Du opdager din sjæls dybeste længsel. Din sjæls hensigt i dette liv - essensen af dig og dit potentiale, som du kan udfolde i dette liv. Du lærer at bevidstgøre og optimere dit daglige energiflow for at styrke din spirituelle rejse.

Uge 7 - Dine tanker - din skabelseskraft
Fokus rettes nu mod dine tankers skabende kraft. De skaber nemlig både det, der føles behageligt og ubehageligt for dig. Du bevidstgøres om dine ubevidste tilladende tanker, som giver dit ego magt. Ved at erkende disse tanker svækkes deres indflydelse, og du lærer metoder til at erstatte dem med tanker og overbevisninger, der fremmer dine livsønsker.

Uge 8 - Dine grænser - dit sjælsrum
Dit ego har skabt grænser, der både hæmmer din sjælskontakt og tillader andre at overskride dine personlige grænser. Ved at bevidstgøre dine sande, behagelige grænser frem for ego-styrede grænser, lærer du at skabe et beskyttet sjælsrum. Du får metoder til kærligt at implementere disse grænser i dit liv, hvilket sikrer din adgang til dit indre selv.

Uge 9 - Din tid - centrering og perspektivering af dit NU
Sjælskontakt kræver tilstedeværelse i nuet. Når sindet dvæler ved fortid eller fremtid, forhindres nærvær og dermed sjælskontakt. Lær at centrere og perspektivere dit nu for at styrke din spirituelle forbindelse.

Uge 10 - Din bevidsthed - observer livets tale
Bevidsthed har potentiale for fleksibilitet, men egoets indflydelse begrænser ofte dens kapacitet. Ved at transformere denne begrænsning lærer du at styre din bevidsthed mod ønskede fokusområder, hvilket fremmer din sjælskontakt.

Uge 11 - Dine relationer - resonans og vibration
Et dominerende ego kan føre til konflikter i dine relationer. Det kan også komme til udtryk som kritik af dig fra andre eller dine negative tanker om andre. Dette kan ændres. Du støttes nu i kærligt at evaluere dine relationer og optimer dem for at skabe et trygt og kærligt netværk, der fremmer din udvikling og letter vejen til sjælskontakt. Ved at fokusere på positive kvaliteter som tilgivelse og taknemmelighed, kan du transformere dine relationer. Du lærer at forstå andre bedre og opbygge dybere forbindelser. Vi udforsker dine indre og ydre guider som en ressource for personlig vækst og støtte på din spirituelle rejse.

Uge 12 - Din polforvandling - din indre kvinde og mand
På din rejse mod sjælskontakt er forståelsen af din indre kvinde og mand afgørende. Dette er en søgen efter indre balance. I mennesket findes psykiske nervetråde, og når disse mødes i hjertet, opstår sjælskontakten. Ved at udforske din indre kvinde og mand bevidstgøres du om dine udviklingspotentialer og eksisterende ressourcer. Samspillet mellem disse aspekter optimerer din spirituelle rejse og bringer en dyb forståelse og ro til dit sind.